sábado, 28 de abril de 2012

Avaluació de la 2ª avaluació

 De la segona avaluació en tinc coses positives i altres de negatives. En primer lloc, el primer tema em resultà un poc monòton, tenint en compte que la primera unitat ja havia versat sobre el mateix tema. Tanmateix el fet de parlar del tema de la religió, el trobí molt interessant. En cuant a la tercera unitat, de l'univers, si que realment va ser apassionant, sobretot perquè cercant en internet vaig trobar-hi moltes pàgnes sobre misions actuals, com el Hubble, i perquè en aquestes se'm resolgueren alguns problemes com què era la matèria i l'energia negra. I també misions futures.
 En quant als materials utilitzats, en aquest trimestre he utilitzat per primera vegada el prezi, que tot i resultar-me un poc difícil en un primer després és molt útil. Altres materials han estat el docs, en el que hem desenvolupat l'activitat en grup d'aquest trimestre.  Que si ha anat bé, encara que casi no l'entreguem dins el plaç.
 En quant a la meua pròpia organització, trobe que ha estat relativament bona, perquè ho tenia tot acabat una setmana abans de finalitzar el plaç, i abans de la setmana d'exàmens. Però, bo escara es pot millorar per el següent trimestre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario